В Україні існує культура приготування домашньої випічки, якою з задоволенням діляться з близькими. Одним з улюблених ласощів є знаменитий львівський сирник. Для його приготування використовують різні добавки, такі як сухофрукти, родзинки та горіхи, але найсмачнішим вважається варіант із цукатами.
Рецепт святкового сирника з цукатами розміщений на Instagram-сторінці фудблогерки Ольги Кобик (oliakobyk). Сирна основа виходить особливо ніжною.
Інгредієнти для тіста:
- 1 склянка води
- пачка маргарину
- 1 склянка цукру
- 150 г какао
Покрокова інструкція:
- Закип'ятити інгредієнти на вогні.
- Охолодити отриману суміш.
Додатково:
Збити чотири яйця, додати до остиглої маси, ввести пачку розпушувача і дві склянки борошна.
Ретельно перемішати до консистенції сметани.
Інгредієнти для сирної начинки:
- Перемолоти 1,5 кг сиру через м'ясорубку або збити у блендері.
- Додати цукор на смак, три пачки пудингу, п'ять яєць і цукати.
- Вилити більшу частину тесту на деко, викласти зверху сир, потім додати решту тесту і випікати.
- Випікати при температурі 180 градусів протягом 40 хвилин.
Після охолодження сирника покрити його шоколадом.
Популярні статті зараз
Показати ще