Про це йдеться на сайті Асоціації платників податків України.

З поважних гостей на заході були присутні Надзвичайний і Повноважний Посол і Президент Асоціації платників податків України Грігол Катамадзе, Заступник начальника ГУ ДПС у Києві Сергій Кондратюк і заступник начальника Центрального Міжрегіонального управління ДПС по роботі з ВПП Олена Антіпова. А головував під час нагородження переможців Віцепрезидент ВГО АППУ, Голова Ради ТВ ВГО АППУ в м. Києві Павло Погиба.

Цього року переможцями стали АТ «ФАРМАК», ПрАТ «КИЇВСТАР», ПрАТ «НВО «КИЇВСЬКИЙ ЗАВОД АВТОМАТИКИ», ДП «НАУКОВИЙ ТОКСИКОЛОГІЧНИЙ ЦЕНТР ІМЕНІ АКАДЕМІКА Л.І. МЕДВЕДЯ МОЗ УКРАЇНИ» і ТОВ «БЕЙКЕР ТІЛЛІ Україна». Вони отримали високе почесне звання «Сумлінний платник податків – 2023».

«Кандидати на перемогу в Рейтингу за результатами своєї діяльності в 2023 року повинні були, зокрема, показати позитивну динаміку збереження робочих місць на підприємстві: з початку повномасштабного вторгнення рф на територію України і станом на 01 січня 2024 року; відсутність заборгованості по виплаті заробітної плати, надання благодійної допомоги ВПО та на потреби ЗСУ», — наголосив Грігол Катамадзе.

Узагалі Асоціація платників податків України започаткувала Всеукраїнський рейтинг «Сумлінні платники податків» у 2011 році. Його мета – покращити умови розвитку бізнесу, встановити високий авторитет тих, хто сплачує податки, і заохотити це робити тих, хто ухиляється від сплати.

Популярні статті зараз

Микола Томенко вказав на приватний університет Ківалова як головну кузню майбутніх прокурорів та слідчих: "Погоджено і затверджено МОН?"

Налагодили ласу схему: як пилять державні гроші у Вишневій міській раді

Сильний удар по українцям: влада готує несподіваний "сюрприз"

Українцям роздають безкоштовні продукти, паливо та ліки: як отримати

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Зеленін заявив, що вся історія росії просякнута знищенням національної ідентичності.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, чи можна припинити співпрацю росії з Північною Кореєю.