Відомий український продюсер і артист Олексій Потапенко, широко відомий як Потап, зіткнувся з гострою критикою в інтернеті після релізу своєї останньої пісні, яку він виконав у дуеті з молодою співачкою Katarina.

Потап розмістив своє нове фото в Instagram з назвою пісні "Рай де?", що спровокувало хвилю гнівних коментарів. Більшість коментаторів звертали увагу на те, що в час війни Потап перебував у Дубаї, а не в Україні:

"Мабуть, в Дубаї, або в Іспанії теж непогано", "Так, напевно в Дубаї", "Чудово поїхати в Дубаї та співати про патріотизм, неймовірно", "За один дурний вчинок можна зіпсувати всю кар'єру. Спочатку зрадив дружину та сина, потім країну. А тепер намагається виправдатися дешевими піснями. Поїзд вже пішов".

Інші користувачі згадували про минуле Потапа: "Не забудь зняти штани в Дубаї, як ти робив у Росії".

Популярні статті зараз

Мільярдна контрабанда під прикриттям кондитерського бізнесу: за які гроші Геннадій Вацак купує собі Rolls-Royce та Bentley

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Власник онлайн-казино VBET Віген Бадалян співпрацює з російською 1xbet? Блогер навів приклад

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Показати ще

Деякі відповіли на його запитання про рай, вказуючи на "місце без лицемірних потапів".

Інша частина коментаторів задавалася питанням про можливе розлучення Потапа з Настею Каменських: "Здається, ти віддаляєшся від Насті, так шкода її. Сподіваюсь, моє передчуття помиляється".

Але були й такі, кому сподобався трек та кліп.

Нова пісня Потапа і Katarina "Рай де?" стала гімном кохання та розповідає про складнощі життя жінки без улюбленого чоловіка.