Дженніфер Еністон була однією з перших, хто прийшов на похорон свого колеги по серіалу "Друзі" Меттью Перрі - проте зберігала для себе спокій протягом усієї простої, одногодинної церемонії.

54-річна актриса разом з Лізою Кудроу, 60 років, Кортні Кокс, 59 років, і Девідом Швіммером, 57 років, прибули як четвірка, готуючись віддати останню шану Перрі на кладовищі Форест Лон у Лос-Анджелесі.

До них приєднався їх колега по знімальному майданчику Метт ЛеБланк, 56 років, тоді як заплакана мати Перрі Сюзанн Моррісон, 84 роки, і вітчим-журналіст з програми "Dateline" Кіт, 76 років, також були присутні, як і його батько Джон Перрі, 82 роки. Еністон "була однією з перших, хто прибув" на церемонію у п'ятницю, як повідомив свідок DailyMail.com: "Вона була сама по собі. Це була важлива подія".

Перрі помер у віці 54 років через, схоже, випадкове утоплення у своєму домі в Пасифік Палісадс, штат Каліфорнія. Еністон і Перрі - народжені з різницею всього шість місяців - були наймолодшими з шістки "Друзів" і тому швидко знайшли спільну мову, коли шоу почало зніматися в 1994 році.

У своїх мемуарах 2022 року "Друзі, коханці та велика жахлива річ" він написав, що вони вперше зустрілися за три роки до старту "Друзів" і він намагався запросити її на побачення, але вона відхилила його запрошення.

Популярні статті зараз

У Кременчуцькій міській раді гадають, як вкрасти бюджетні кошти

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Показати ще

Але ця рання відмова не стала перешкодою для формування міцної дружби між Еністон та Перрі протягом 10 років спільної роботи на знімальному майданчику "Друзів", під час якої Еністон підтримувала його у боротьбі з наркотичною залежністю.

"Ніхто не плакав за Меттью більше, ніж Дженніфер у найтемніші моменти його змагання з залежністю", - розповів близький друг актриси для DailyMail.com.

"Були припущення, що на возз'єднанні "Друзів" у 2021 році Меттью не братиме участі, бо його демони взяли верх над ним. Але Дженніфер ні за що б не зробила це без нього.

"Він доклав зусиль і досяг успіху, хоча й виглядав хворим.

"Але Дженніфер по-справжньому вірила, що його найгірші дні залишилися позаду. Тому його смерть через два роки стала для неї гірким ударом".