Гумористка та телеведуча Олена Кравець збирається разом зі старшою дочкою, 20-річною Марією, запустити новий проект — подкаст «Поговоримо вдома». Про це повідомила Олена Кравець у своєму Instagram.

Підкаст натхненний глибокими і часом суперечливими розмовами, які Кравець та її дочка ведуть на кухні. Вони вирішили дослідити вічну тему «батьки та діти» у форматі подкасту, прагнучи відвертого та сімейного обговорення.

Зйомки шоу Олени Кравець

Кравець зазначила, що розмови були показовими, і вони ділилися сміхом, сюрпризами та несподіваними одкровеннями. Подкаст обіцяє запропонувати чесне та щире дослідження динаміки стосунків між батьками та дітьми.

Зйомки шоу Олени Кравець

Популярні статті зараз

У Кременчуцькій міській раді гадають, як вкрасти бюджетні кошти

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

"Творить всяку дичину": голий син голови Черкаської ОВА тусить у Парижі, поки його батька звинувачують у корупції

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Показати ще

"Все почалося з наших з Машею розмов на кухні. Довгих, глибоких, іноді суперечливих, ну, ви знаєте... Вирішили, що варто спробувати зняти підкаст на вічну тему "батьків і дітей", тому що тема не розкрита. Вийшло дуже по-сімейному, відверто, чесно. Згадували, сміялися, дивувалися. Почула несподівані речі про себе... Не знаю, чи дізналася б про них, щоб не ця розмова. Більше поки що сказати не можу, все покажемо скоро”, - зазначила Кравець.

Нагадаємо, Леся Нікітюк без одягу змусила українців підбирати щелепи: втиснула нижче пояса зухвалими трусиками

Раніше «Акценти» повідомляли, Олена Кравець отримала 27 мільйонів від держави на власне телешоу: народ висловив "пару лагідних"

в Україні потужний дефіцит корисної продукції: ситуація критична

Як повідомляли «Акценти», Жанна Бадоєва "плюнула" на Україну та очолить російське шоу: замінить Максима Галкіна