Співачка Таїсія Повалій, яка вже близько десяти років радує російську публіку і навіть віддала перевагу кровавим рублям, підтримавши геноцид власного народу, раптово заявила, що вона «бідненька».

Артистка, отримавши російське громадянство в день незалежності України, вирішила придбати собі житло в Росії, але за десять років проживання в країні-агресорці, як виявилося, не змогла накопичити достатньо грошей із солідних гонорарів. Повалій заявила, що зараз змушена тіснитися з чоловіком та мамою в орендованій однокімнатній квартирі.

«Ми самі їздимо, дивимося. Весь рік займалися цими справами. Все, що ми бачили, коштує дуже дорого. Іноді не відповідає ціні. Іноді за великі гроші пропонують некомфортні, зношені будинки. Мені хочеться, щоб у нас була велика кухня та просторий хол, де ми проводили б час з мамою. Також обов'язково – якісні меблі, адже я не маю можливості купувати нові шафи, столи та серванти», – поділилася Повалій із пропагандистськими журналістами.

Таисия Повалий. Фото: скриншот Youtube-видео

Рідна киянка зазначила, що не вистачає повної суми на будинок, тому вона вже звернулася до банку за кредитом. «Мені потрібно в середньому від 35 до 45 мільйонів рублів на будинок. У мене зараз немає таких грошей. Тому я звернулася до банків, щоб вони надали мені кредит. Ми вирішили, що краще взяти своє житло і платити банку, ніж за оренду», – додала прихильниця путінського режиму.

Популярні статті зараз

Мільярдна контрабанда під прикриттям кондитерського бізнесу: за які гроші Геннадій Вацак купує собі Rolls-Royce та Bentley

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Просідання цін: традиційний український борщ стає дешевшим

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Показати ще

Цікавим фактом стало те, що давній друг артистки Павло Зібров запевнив, що у Повалій давно є власна квартира в Москві, а всі ці розмови про оренду – це просто вигадки. «У неї є квартира в Москві! Вже років п’ятнадцять тому вже була. Тоді в Росії отримували нормальні гонорари. І за кордон їздить – не слухайте! З українським паспортом, безперешкодно по білому світлу. Купують з Лихутою квитки на літак і через Казахстан чи Грузію – в будь-який куточок. І показує вона не паспорт із російською куркою, а наш, український», – розкрив Зібров.