Український співак Олексій Загородний, відомий під псевдонімом Позитив, висловив готовність захищати Україну на фронті. В інтерв'ю «УНІАН» він розповів, що спочатку приєднався до місцевих сил тероборони на початку повного вторгнення. Однак йому запропонували направити свої зусилля на творчу діяльність.

Дотримуючись цієї поради, Positiff вирушив до Хмельницької області для організації заходів для дітей-мігрантів. За цей час він відвідав місцевий військовий комісаріат та пройшов комісію. Зараз він має необхідні документи, що підтверджують його реєстрацію.

Надя Дорофеева и Позитив. Фото: скриншот Youtube

"Потому ми поїхали до Хмельницької області робити заходи для дітей-переселенців. Вже там я пішов до місцевого військкомату і пройшов комісію. У мене є документ, що я стою на обліку", - сказав Олексій.

Позитив наголосив на своїй прихильності до служби на фронті, заявивши, що, як тільки його призовуть до армії, він охоче піде на передову. Він згадав, що відвідував полігони і набував базових військових навичок, закликаючи інших також пройти повну військову підготовку.

Популярні статті зараз

Микола Томенко пояснив абсурдність російських реалій: "Кіріл благословив нелегітимного Путіна на «священну війну» до…2100 року"

У Кременчуцькій міській раді гадають, як вкрасти бюджетні кошти

Світ попрощався із заслуженим працівником культури України з Книги рекордів Гіннеса: його роботи прикрашають Київ

Як із черствої Паски приготувати традиційну українську страву: просто і дуже смачно

Показати ще

"Я був на полігонах і вже більш-менш навчений збирати автомат та стріляти. Всім раджу таки пройти повну військову підготовку - зараз треба бути готовим до всього", - додав співак.

Нагадаємо, дружина військового представить Україну на "Місіс Всесвіт-2024": як виглядає багатодітна мати

Раніше «Акценти» повідомляли, секретне життя Біллі Айліш вразило всю планету: уявити навіть важко

Як повідомляли «Акценти», Ігор Ласточкін жорстко проїхався Олегом Винником та Владом Ямою: "Дика дичка"