Очікування фанатів гри "The Last Of Us Part II" набирає обертів, адже всі з нетерпінням чекають новин від Naughty Dog про оновлений ремастер. Але поки що, у центрі уваги залишається перше оновлення цього хоррор-сиквела 2020 року.

Серед нововведень — три "загублені рівні", і один з них, що має назву "Каналізація", вже привертає увагу геймерів.

Спочатку новина про ремастер "The Last Of Us Part II" з'явилася як чутка минулого тижня, 17 листопада, а вже згодом Sony та Naughty Dog підтвердили цю інформацію, анонсувавши при цьому новий режим roguelite "Без повороту". Ця новина викликала неабияке здивування у спільноти, адже гра вийшла відносно недавно.

Сьогодні ж ми маємо більше деталей, завдяки інформації на сторінці гри в PlayStation Store. Як відомо зі звітів GamesRadar, деякі ентузіасти вже намагаються здогадатися, що ж будуть ці два з трьох рівнів: "Полювання на кабана" можливо буде пов'язане з полюванням Еллі на кабана, про яке вона згадує у своєму щоденнику у оригінальній грі, а "Вечірка в Джексоні" ймовірно розкриє події в містечку Джексон. Однак, третій рівень "Каналізація" залишається таємницею.

У більшості випадків рівні у каналізації у відеоіграх не викликають захвату через їх одноманітність та темні локації. Але у випадку з TLOU2, це справжнє викликання справжнього фурору.

Популярні статті зараз

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

Зеленський підписав новий закон про пенсії для українців: що змінилося та чого очікувати

Криза олійно-жирової галузі: чим загрожує українцям високий експорт соняшника

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Показати ще

"Це ж так нечувано - вставити цей рівень між першою зустріччю зі сталкером та шрамами," — захоплено коментує користувач форуму The Last Of Us, Terrible-Art.

Важливо зазначити, що ці додаткові рівні не будуть вплетені у сюжет гри, як у режисерській версії. Насправді це будуть рівні, створені на ранніх етапах розробки, які з тих чи інших причин були виключені з фінальної версії. Вони стануть доступні з головного меню як ексклюзивний досвід, що дозволить гравцям побачити те, що могло бути. Як зазначає ще один користувач Reddit, chrchcmp, "Цілком зрозуміло, чому вони це видалили. Та частина була настільки напруженою. Відразу після зустрічі зі шрамами ви опиняєтесь у лікарні, і це було б просто забагато."