Ірина Білик, відома артистка України, поділилася своїми переживаннями через відсутність близької людини, яка наразі вважається зниклою безвісти.

Це стосується її помічника Віктора. В інтерв'ю Билык згадала про те, що її будинок у елітному котеджному селищі під Києвом був окупований ворогом. Внаслідок цього, російські окупанти знищили меблі та викрали цінні речі, вцілів лише один дорогий рояль. Після виходу загарбників, Віктор прибрав та відновив порядок у домі, вартість якого починається від 7 млн гривень.

Пізніше Віктор був мобілізований до Збройних Сил України і брав участь у захисті країни, зокрема під Бахмутом. Наразі його місцезнаходження невідоме, і він перебуває у списках зниклих безвісти.

«Дуже сумую за своїм помічником, який мені так віддано служив. Коли вороги увійшли до мого будинку, зруйнували та обікрали його, він усе розібрав. Після цього його забрали до армії, і тепер він зник безвісти в Бахмуті. Сиджу вдома і так за ним скучаю. Раніше був мій Вітя, а зараз не знаю, де він», – поділилася Білик.

«Я довго не розповідала своїм прихильникам, що майже місяць у мене жили окупанти. Думала, це не важливо, адже гинули діти, люди. Те, що вони грабували, руйнували, мені здавалося мінімальними втратами. Я молилася лише за цілісність мого будинку. Коли я побачила, що вони накоїли в місці, де я пишу пісні… У мене є, до речі, хороший дорогий рояль. Він залишився непошкодженим. Не знаю, що на них подіяло», – розповіла артистка після того, як захватчики залишили її будинок.

Популярні статті зараз

Микола Злочевський продовжує висмоктувати гроші з України: підключив кіпрський офшор

Микола Томенко пояснив абсурдність російських реалій: "Кіріл благословив нелегітимного Путіна на «священну війну» до…2100 року"

"Все ненатурально, зубы вставные, другое лицо": Алла Пугачева изменилась до неузнаваемости

Показати ще