Екс-медика з Луцька засуджено за повторне сутенерство. Колишньому гінекологу Василю Стефанюку, якого вже засуджували за подібні злочини у 2020 році, присудили п'ять років позбавлення волі. Його впіймали на звідництві, незважаючи на умовне покарання, отримане раніше.

Згідно з даними Луцького міськрайонного суду, Стефанюк організовував зустрічі між проститутками та клієнтами, іноді в готелях, а іноді - в спа-центрах та саунах. Одна з таких зустрічей відбулася у березні 2021 року в готелі неподалік Луцька, за що клієнт заплатив 3000 гривень.

У травні 2021 року Стефанюка затримали та звинуватили в повторному сутенерстві, що передбачає до семи років ув'язнення. Суд врахував, що він не виправився під час іспитового терміну.

За інформацією судових реєстрів, Стефанюк працював лікарем-гінекологом до свого першого засудження за сутенерство та продаж амфетаміну у 2020 році. Після викриття його звільнили. Хоча він уклав угоду з прокурором та отримав умовний термін, він продовжив свою злочинну діяльність.

Суддя Олеся Калькова наголосила, що обвинувачений не показав бажання виправитися, тому потребує ізоляції від суспільства. Василя Стефанюка визнали винним і засудили до п'яти років і одного місяця в'язниці. Однак він має право оскаржити вирок.

Популярні статті зараз

Розкрадання, корупція та аморальна поведінка: Зеленський відповів про петицію щодо звільнення Бугрова

"Творить всяку дичину": голий син голови Черкаської ОВА тусить у Парижі, поки його батька звинувачують у корупції

"Обезьяна редкой породы": звезда Instagram Настя Покрищук в одних трусах испугала турков своим изуродованным лицом

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Показати ще

Варто зазначити, що у січні цього року проти Стефанюка відкрили третю справу за сутенерство. Незважаючи на внесену заставу в 161 тисячу гривень, він порушив умови звільнення під заставу, не повідомляючи про місцезнаходження. У жовтні суд конфіскував заставу на користь держави, а максимальне покарання за його дії може становити до семи років ув'язнення.