Дочка Олі Полякової Маша нещодавно вирушила на навчання у Великобританію до музичного університету, здійснивши свою давню мрію. Однак перехід до життя у Великій Британії пов'язаний з деякими труднощами.

У серпні Маша Полякова вперше оголосила про своє вступ до університету, що потішило і її, і її знамениту маму. Однак пізніше вона грайливо заявила, що не поїде за кордон через молоде любовне захоплення, що викликало замішання серед шанувальників. Виявилося, що це був жарт, покликаний розкрутити її профіль у TikTok.

У вересні Оля Полякова супроводжувала дочок до Лондона, щоб записати Машу до обраного нею університету та забезпечити безпеку Аліси у добре обладнаній школі. Маша нещодавно висловила невдоволення погодою у Лондоні, назвавши її проблемою швидку зміну спеки та холоду, а також постійні зливи.

Маша Полякова. Фото: скриншот youtube-видео

«Я ненавиджу лондонську погоду з двох причин. По-перше, що цей проклятий дощ, а по-друге, те, що на кшталт, я зараз йду у спідниці, бо було тепло хвилин 15 том, а тепер холодно», - скаржиться дочка знаменитості.

Популярні статті зараз

У Кременчуцькій міській раді гадають, як вкрасти бюджетні кошти

"Скандал у Сільпо": українець звинуватив мережу у торгівлі гуманітарною допомогою

"Все ненатурально, зубы вставные, другое лицо": Алла Пугачева изменилась до неузнаваемости

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Показати ще

Незважаючи на ці скарги, пов'язані з погодою, Маша не висловила занепокоєння щодо свого навчання чи життя в Лондоні, залишаючи шанувальників думати, що вона добре адаптується до нового середовища. Що стосується маленької Аліси, то новин поки що немає, але передбачається, що вона плавно адаптується до життя та навчається у Лондоні.

Нагадаємо, залучите багато бід у новому 2024 році: що не можна накривати на стіл, зустрічаючи рік Дракона

Раніше «Акценти» повідомляли, "ми йдемо до Євросоюзу": українцям готують новий тариф на електроенергію

Як повідомляли «Акценти», зірвала верх і спустила штани: Тіна Кароль без макіяжу вразила українців