Українські зірки роблять все можливе, щоб досягти своєї ідеальної зовнішності, перевершуючи навіть голлівудських знаменитостей. Співачки Оля Цибульська та Злата Огневич нещодавно поділилися досвідом косметичних процедур.

Цю інформацію розмістили на порталі «sensatsiya»

Злата Огневич активно підтримує свою зовнішність за допомогою регулярного відвідування салонів краси, занять спортом та проходження косметичних процедур. Нещодавно вона обрала безопераційну SMAS-підтяжку обличчя – сучасну техніку, яка не потребує традиційної операції.

Скрін посту Злати Огневич

Подробицями Огневич поділилася в Instagram, висловивши задоволення від початкових результатів і підкресливши ефективність технології безопераційного ліфтингу.

Популярні статті зараз

Розкрадання, корупція та аморальна поведінка: Зеленський відповів про петицію щодо звільнення Бугрова

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

У Тиві рванула ТЕЦ: місто без опалення у сильні морози

Нова масова гуманітарна допомога: як отримати незалежно від статусу та місця проживання

Показати ще

“Я ВЖЕ БАЧУ, ЯК НАТЯГЛАСЯ ШКІРА ОСОБИ, ЯКИЙ СИЛЬНИЙ ЛІФТИНГ. І ЦЕЙ РЕЗУЛЬТАТ – ТІЛЬКИ ПОЧАТОК!”, – заявила Злата Огневич.

Скрін посту Злати Огневич

А українська співачка Оля Цибульська пройшла процедуру фотоомолодження обличчя, здивувавши шанувальників кардинальним перетворенням. Хоча операція не пройшла без ускладнень і була описана як хвороблива, Цибульська підкреслила, що результат того вартий: вдалося досягти бажаної ідеальної шкіри.

Скрін посту Олі Цибульскої

Незважаючи на труднощі, обидві артистки демонструють прагнення підтримувати свій ідеальний вигляд за допомогою різних косметичних процедур.

Нагадаємо, ніколи не купуйте квартири в "висотках": революційне дослідження вразить кожного

Раніше «Акценти» повідомляли, Тіну Кароль "змішали із брудом": письменниця помітила пікантні ігри зірки. Що вона робила?

Як повідомляли «Акценти», Юрій Горбунов виявився чиновником: скільки заробляє чоловік Каті Осадчої, доки українці виживають