Принц Вільям і Кейт Міддлтон почали свої відносини в 2001 році під час навчання в Університеті Сент-Ендрюс, але через шість років пара зіштовхнулася з серйозною кризою у своїх відносинах. За цей час пара публічно визнала своє рішення розлучитися, назвавши це «спробою знайти свій власний шлях» та отримати «трохи простору», як повідомляє «ТСН».

Королівський експерт і автор книги «Уїльям і Кейт: королівська історія кохання» Крістофер Андерсон стверджує, що у розлуці було щось більше, ніж здавалося на перший погляд, зокрема хтось ще за лаштунками. У 2016 році він розповів The Daily Beast: «Я був у Лондоні, коли стався розрив. Я був шокований, приголомшений; всі думали, що це лише питання часу, коли Вільям запропонує Кейт вийти за нього заміж. А потім люди почали говорити мені, що за цим стоїть Камілла».

Принц Вільям: скрін з відео на Youtube

Камілла, дружина принца Чарльза, аристократка з досвідом роботи у королівських колах, вважала себе спадкоємицею своєї прабабусі Аліси Кеппель, коханки Едуарда VII. За словами Андерсона, Камілла пишалася цим зв'язком і прагнула стати частиною королівського кола як коханка майбутнього короля, а зрештою і самого короля. Однак вона не вважала Кейт, жінку з робітничого класу з гірничодобувної промисловості, яка гідна увійти до королівської родини.

Андерсон стверджував, що під час розлучення саме Камілла вплинула на Чарльза, щоб він ухвалив рішення щодо відносин Вільяма з Кейт. «З того часу було публічно підтверджено, що Чарльз дійсно пропонував Вільяму або присвятити себе Кейт, або фактично відпустити її. Його мотиви для цього, можливо, були чисті, але Камілла… не така вже й велика. Вона була тією, хто це ініціював», - сказав експерт.

Популярні статті зараз

У Кременчуцькій міській раді гадають, як вкрасти бюджетні кошти

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

"Щедрість за рахунок громади": мер Львова Садовий виділив мільйони на комфорт своїх колег, куди пішли гроші

Просідання цін: традиційний український борщ стає дешевшим

Показати ще

Кейт Міддлтон: скрін з відео

Незважаючи на неспокійний період, принц Вільям зрештою зробив Кейт пропозицію.

Пара побралася 16 листопада 2010 року і одружилася 29 квітня 2011 року. З того часу у Кейт та королеви Камілли склалися позитивні відносини.

Нагадаємо, українцям терміново роздають добру допомогу: запаси їжі на кілька місяців

Раніше «Акценти» повідомляли, пенсій та соцвиплат більше не буде? Зеленський зробив тривожну заяву

Як повідомляли «Акценти», "гірше, ніж можна собі уявити": що приготувала доля українському народу