Українська письменниця та політична активістка Марія Матіос розкритикувала деяких представників українського шоу-бізнесу за їхні дії на так званому культурному фронті. Зокрема, Матіос згадала нещодавню відверту фотосесію співачки Тіни Кароль.

Вона висловила несхвалення на своїй сторінці в Facebook, підкресливши дисонанс між діями зірок і реальністю, з якою стикаються багато молодих і привабливих жінок, які моляться. за життя правозахисників.

Матіос наголосила на контрасті між радістю, викликаною фотосесією співака, і «радістю» від групового фото на тлі зруйнованої «Мрії». Визнавши, що людям не заборонено любити та радіти навіть під час війни, Матіос наголосила на труднощах, з якими стикаються українські жінки разом із близькими на фронті. Вона відзначила відсутність черги до фотографів до вдів та тих, хто чекає на своїх близьких із полону.

Скрин публікації Тіни Кароль

"Звичайно, я не права: навіть під час війни нікому не заборонено любити, радіти, ділитися радістю. Природна справа", - Марія Матіос. Однак вона зазначила: у цей час жінкам, які мають близьких на фронті, нема кому навіть розповісти про свій стан. "Про безсоння та заламування рук, і про їхні буденні ліфчики та джинси", - додала автор.

Популярні статті зараз

Розкрадання, корупція та аморальна поведінка: Зеленський відповів про петицію щодо звільнення Бугрова

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

У Тиві рванула ТЕЦ: місто без опалення у сильні морози

Нова масова гуманітарна допомога: як отримати незалежно від статусу та місця проживання

Показати ще

Матіос закликала знаменитостей, особливо тих, хто стверджує, що бореться на культурному фронті, враховувати межі пристойності. Вона закликала уважно поставитися до ситуації на полях, що спішно відведені під цвинтарі, де згадують полеглих героїв.

Скрин посту Тіни Кароль в Isntagram

Автор підкреслила, що знаменитостям необхідно задіяти свого внутрішнього цензора, особливо при появі перед камерами чи на вечірках, і пам'ятати про жертви, принесені тими, хто не мав можливості пережити такі моменти.

"Коли через дорогу – у так само нашвидкуруч відведених для кладовищ полях – шумить не пшениця, як Дунай, а шумлять прапори загиблих героїв. Деякі з них і не нюхали жінки...” – написала авторка.

Нагадаємо, цього так довго чекали: виплати людям з інвалідністю піднімуть

Раніше «Акценти» повідомляли, у вас очі на лоб полізуть: ціни на основні продукти стануть "непідйомними" вже взимку

Як повідомляли «Акценти», довгоочікувані підвищення пенсій: скільки виплачуватимуть