Останнім часом у суспільстві зростає невдоволення чоловіком Каті Осадчай Юрієм Горбуновим і з'явилася нова інформація, яка ще більше посилює протиріччя.

Очевидно, Горбунов отримує зарплату від Держкіно, Державної ради з кінематографії, що призводить до ще більшого розчарування серед українців.

Цю публікацію розмістили на порталі «womanlife»

Державна рада кінематографії, що складається із дев'яти членів, відповідає за державну підтримку кінематографістів. До їх обов'язків входить відбір фільмів для державного фінансування та контроль за цільовим витрачанням коштів державного бюджету. Незважаючи на здавалося б важливу роль, члени Ради щомісяця отримують стипендію від Кабінету Міністрів.

У 2022 році ця стипендія була еквівалентна 35 прожитковим мінімумам для працездатних осіб і становила 69,9 тисяч гривень. 2023 року стипендію скоротили до 20 мінімальних, або 43,2 тисячі гривень на місяць. Платежі здійснюються на банківські картки членів Ради, зокрема Горбунова.

Популярні статті зараз

Шестопалов та його Z-Solutions: Як шахраї злочинними шляхами виманюють гроші в українців

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

"Творить всяку дичину": голий син голови Черкаської ОВА тусить у Парижі, поки його батька звинувачують у корупції

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Показати ще

Критики, як продюсер Сергій Галетій, ставлять під сумнів значимість цих засідань Ради, стверджуючи, що вони на 90% є безглуздими бюрократичними вправами.

Катя Осадчая и Юрий Горбунов. Фото: скриншот YouTube-видео

Він висловлює невдоволення тим, що на подібну діяльність фізичним особам виділяються гроші платників податків.

Незважаючи на те, що Рада складається з дев'яти членів, Горбунов, схоже, є головною мішенню суспільного гніву. Увага до заробітку Горбунова посилилася, особливо після скандалу навколо зйомок серіалу "СМТ Інгулець" за 33 мільйони гривень. Однак важливо зазначити, що всі дев'ять членів Ради одержують однакові стипендії.

Хоча Горбунова і виділили, ширша проблема пов'язана із системою та розподілом державних коштів на діяльність, яка, на думку деяких, не дає відчутних результатів.

Дворічний мандат Ради минув у березні, що дозволяє припустити, що ця неповна зайнятість може незабаром автоматично завершитися. Остаточне вирішення питання може включати судовий розгляд.

Нагадаємо, "Це сором": Потап гордо показав свою "мохнушку". То ось на що дивиться Настя Каменських?

Раніше «Акценти» повідомляли, поблажкам кінець: українці за кордоном можуть опинитися на межі виживання

Як повідомляли «Акценти», секрет лінивого, але геніального зимового паркування: це позбавить нервування кожного водія