Ефективне сушіння одягу має важливе значення, особливо в холодних та вологих умовах. Ось кілька корисних лайфхаків для швидкого сушіння навіть у складних умовах:

Добре відіжміть.

Ретельно віджимаючи одяг, видаліть якнайбільше вологи. Розгляньте можливість використання додаткового віджиму в пральній машині та промокніть речі рушником або паперовими серветками перед тим, як їх повісити.

Використовуйте вентилятор.

Розташуйте вентилятор поруч із місцем сушіння, щоб розсіяти вологе повітря та прискорити процес сушіння. Не обов'язково використовувати вентилятор на максимальній потужності.

Популярні статті зараз

Власник онлайн-казино VBET Віген Бадалян співпрацює з російською 1xbet? Блогер навів приклад

Нова масова гуманітарна допомога: як отримати незалежно від статусу та місця проживання

"Скандал у Сільпо": українець звинуватив мережу у торгівлі гуманітарною допомогою

Показати ще

Сушити на сонці.

Навіть у холодну погоду сонячне світло може сприяти висиханню. Повісьте одяг під прямим сонячним промінням, щоб скористатися сонячним промінням, яке може значно прискорити час висихання.

Вішайте вільно.

Уникайте тісного угруповання речей, тому що при цьому утворюється щільний шар, що уповільнює висихання. Вішайте одяг так, щоб між ним було достатньо місця, щоб забезпечити максимальну циркуляцію повітря.

Використовуйте обігрівачі та осушувачі.

Прилади, що підвищують температуру в приміщенні та знижують вологість, такі як обігрівачі та осушувачі, можуть прискорити висихання одягу та текстилю.

Хитрість з рушником та праскою.

Покладіть вологу річ на плоску поверхню, накрийте її сухим рушником і проведіть гарячою праскою. Цей метод допомагає вбирати вологу та прискорює процес висихання. Переверніть рушник і повторіть найкращий результат.

Сушіння феном.

Якщо потрібно швидко висушити кілька речей, підійде побутовий фен. Використовуйте помірну температуру, щоб не пошкодити тканину.

Ці поради пропонують практичні рішення для ефективного сушіння одягу в холодних та вологих умовах, як у приміщенні, так і на відкритому повітрі.

Нагадаємо, влада хоче мобілізувати ще одну категорію і скасувати вікові обмеження: це вже занадто

Раніше «Акценти» повідомляли, усім приготуватися: розпочався Різдвяний піст

Як повідомляли «Акценти», пенсіонери будуть дуже задоволеними: вже за кілька тижнів