17 листопада мала б святкувати свій день народження легендарна українська артистка Руслана Писанка, якій цього року виповнилося б 58 років.

Але, важка хвороба забрала життя актриси у липні минулого року. На початку повномасштабного вторгнення Руслана зламала ногу і була змушена поїхати на лікування до Німеччини. Там у неї лікарі діагностували страшне захворювання — онкологію, яка швидко прогресувала і перемогла у боротьбі з лікарями. Через деякий час чоловік вирішив перепоховати прах своєї дружини в Україні поруч з її мамою, яка також померла від раку.

У день народження на Берковецькому кладовищі зібралися родичі, друзі та колеги, щоб вшанувати її пам’ять. Серед них режисер Наталія Ворожбит, телеведучі Єгор Гордеєв, Руслан Сенічкін, директор департаменту ранкового мовлення «1+1» Юлія Жмакіна. Ігор Ісаєв напередодні дуже переживав, що майстри не встигнуть встановити пам’ятник до дня народження Руслани. Також під час розмови він згадав, як вони проводили цей день останніми роками.

«Зазвичай ми ніколи не святкували вдома. Чомусь так складалося, що Руся в цей день була на гастролях чи на зйомках. Коли вона працювала не в Києві, я їздив до неї. Але зізнаюсь, останні роки дні народження Русі були не такі веселі, як хотілося, тому що вона народилася 17 листопада, а її рідний брат помер 18. Самі розумієте», – розповів чоловік Писанки.

Обряд відспівування та освячення пам’ятника звершив митрополит Переяславський і Вишневський Олександр Драбинко. Ісаков з теплом та вдячністю відгукується про настоятеля.

Популярні статті зараз

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Власник онлайн-казино VBET Віген Бадалян співпрацює з російською 1xbet? Блогер навів приклад

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Показати ще