Відомий український продюсер та репер Потап нещодавно був помічений у Дубаї, де розкішно проводив час у елітному ресторані. Під час свого візиту він переглянув шоу від шеф-кухаря, а присутність російських гостей додала цього враження «унікальності». Російські гості записали шоу на відео та поділилися ним у соціальних мережах.

Про це повідомляється на порталі новин «RBC»

Богдан Беспалов, український оглядач шоу-бізнесу, розповів про цей інцидент у нещодавньому випуску на YouTube. Він висловив свою думку про ситуацію, наголосивши на контрасті між публічним іміджем Потапа та його діями в приватному порядку. Хоча Потап відомий тим, що випускає пісні українською мовою, обговорює Україну у своєму Instagram і публічно висловлює ворожість до росіян, його бачили тим, хто спілкується з росіянами в Дубаї.

Беспалов висловив стурбованість тим, що такі дії можуть бути розцінені як суперечливі та можуть ненавмисно служити інтересам тих, хто може розглядати поведінку Потапа як таку, що суперечить інтересам України. Він уточнив, що не звинувачує Потапа у зраді, але припустив, що такі люди, як він, можуть ненавмисно відігравати роль «офіціантів» чи прихильників певних програм.

Алексей "Потап" Потапенко. Скриншот: Youtube

Популярні статті зараз

Микола Томенко пояснив абсурдність російських реалій: "Кіріл благословив нелегітимного Путіна на «священну війну» до…2100 року"

Рейдер Дмитро Зеленьков допік всіх ренійців: люди готуються протистояти

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

Высоко подняла юбочку и засветила полосочку на колготах: бесстыжая Maruv без белья показала стиль крольчихи

Показати ще

Беспалов далі зазначив, що ходять чутки про те, чому Потапу та іншим представникам шоу-бізнесу дозволено виїжджати за кордон під час війни. Він поставив під сумнів позицію уряду щодо надання дозволу таким особам на виїзд за кордон, особливо коли багато українців жертвують заради країни.

Коментар Беспалова проливає світло на очікування громадськості щодо знаменитостей та артистів під час війни, а також на потенційний вплив їхніх дій на їхній публічний імідж.

Важливо відзначити, що на Youtube-каналі «BespaLOVmedia» під відеороликом українці залишили чимало коментарів із цього приводу.

«Так опускаються руки. Подвійні стандарти в нашій країні. Одним можна все, а іншим нічого. Коли прості хлопці та дівчата оберігають наші життя. Мажори "ср*ть" баблом по закордонам. В людей немає можливості заробити собі на хліб, бо люди до війни виїздили закордон. А зараз тільки такі, як ці потапи можуть їздити коли і куди хочуть. Хочется кричати!!! Але ж наші люди, чомусь дуже швидко забувають хто є хто!», «Богдан, дякую за твою працю Від Потапа хочеться блювати. СЛАВА НЕЗЛАМНИМ», - пишуть розлючені українці.

Скрін коментарів

Скрін коментарів

Нагадаємо, на межі виживання: в Україні склався плачевний сценарій

Раніше «Акценти» повідомляли, терміново робіть запаси: життєво важливі продукти стануть менш доступними

Як повідомляли «Акценти», готуйтеся до нового податку: залізуть до кишень звичайного народу